Do 12-tich hodín objasnená krádež kyslíkových ventilov. Osobitná dopravná kontrola v okrese Prešov

05.02.2014 Prešov

Do 12-tich hodín objasnená krádež kyslíkových ventilov
V nedeľu /02.02.2014/ v nočných hodinách došlo ku krádeži regulátorov kyslíka / kyslíkových ventilov / v nemocnici vo Svidníku, ktoré boli v hospodárskej budove s kompresorňou.
Pripomeňme, že v dôsledku tejto krádeže došlo k úniku kyslíka a zníženiu jeho tlaku na jednotlivých oddeleniach v nemocnici, čím mohlo dôjsť k ohrozeniu životov a zdravia u hospitalizovaných pacientov. Vďaka vynikajúcej práci policajtov sa podozrivého muža podarilo vypátrať už do 12-tich hodín od zistenia skutku. Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru vo Svidníku vzniesol obvinenie 19 ročnému miestnemu mužovi a to pre zločin všeobecného ohrozenia a prečin krádeže. Obvinený muž je stíhaný na slobode.

Osobitná dopravná kontrola v okrese Prešov
V dopoludňajších hodinách včerajšieho dňa /04.02.2014/ sa v pôsobnosti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Prešove konala osobitná dopravná kontrola.
Kontrola bola zameraná na dodržiavanie pravidiel cestnej premávky jej nemotorovými účastníkmi, používanie reflexných prvkov alebo reflexných bezpečnostných odevov za zníženej viditeľnosti cyklistami a chodcami ako aj na kontrolu dodržiavania rýchlostí jazdy vodičmi vozidiel. Policajti počas trvania tejto akcie zistili 33 priestupkov, 26 ich bolo riešených na mieste v blokovom konaní a 7 priestupkov bolo vyriešených napomenutím.
 
 

Vyberte región